Képviselő testület tagjai

Hajnal László Alpolgármester

Hajnal László Alpolgármester

Hajnal László vagyok, 1960. április 3-án születtem Kaposváron. 55 éve Sántos településen élek. Gépészeti Szakközépiskolában  érettségiztem. 1985-évtől házasságban  élek. Kettő felnőtt fiam, Tamás 29 éves, Dávid 24 éves.1978-1989-ig Kaposváron a Finommechanikai Vállalatnál gyártásirányító diszpécserként dolgoztam. 1989-től Egyéni Vállalkozóként tevékenykedem, ma már Nemzetközi Szállítmányozással foglalkozom fiaimmal közösen. 2006-óta megtisztelnek bizalmukkal Sántos Község lakói, önkormányzati képviselője vagyok falunknak.
Bárány Rudolf

Bárány Rudolf

Kérem, engedjék meg, hogy röviden bemutatkozzam.
Ifj. Bárány Rudolf vagyok Sántoson a Magyar utcában lakom. 49 éves, nős három gyermek édesapja. Harmonikus házasságban immáron 21 esztendeje (Szeretném, ha tudnák: a család szeretete, annak tisztelete kitüntető és szent számomra) Több évtizede a Kométa ZRT-nél hűtőgépész és egyéb munkakörben dolgozom. A 2014-es önkormányzati választásokon a társadalom megbízásából Polgármester-képviselőjelöltként indultam, s tettem mindezt, azért mert szeretném jobbá, elviselhetőbbé mindenki számára megélhetőbbé tenni a falut. Politikai hovatartozásomat illetően kijelentem, hogy független vagyok, és humánpolitikát képviselem. Ezért arra törekszem, hogy az esély egyenlőséget mindenki számára fenntartsam és fenntartassam.
Czifra Márta

Czifra Márta

Czifra Márta vagyok, 1983 óta élek Sántoson. 1990 óta vendéglátással foglalkozom falunkban. Ez az első ciklus, amikor is „hivatalosan” tehetek Sántosért és az itt élő emberekért. Az elmúlt években lehetőségeim szerint segítettem a községet, szüreti felvonulást szerveztem, kivettem a részem Sántos virágosításában, a falu ünnepi dekorálásában. Most feladatom, kötelességem rászolgálni a bizalomra, amit a Sántosiaktól kaptam. Kérem, akár sántosi lakosként, akár községünkhöz más módon kapcsolódó személyként olvassa e sorokat, észrevételeivel, problémáival forduljon bizalommal hozzám és a Sántosi Képviselőtestületi társaimhoz!
Fehér Tibor Józsefné

Fehér Tibor Józsefné

Fehér Tibor Józsefné vagyok, 1978 óta élek Sántoson. A kaposvári Közgazdasági Szakközépiskolában igazgatás szakon érettségiztem, 2004-ben felsőfokú végzettséget szereztem szociális asszisztensként.
1994-1998 között már képviselőként dolgoztam a falu érdekében. 8 éven keresztül a Nyugdíjas Klub vezetőjeként tevékenykedtem. A falu rendezvényeinek aktív résztvevője voltam. 1993 óta ápolási díjon vagyok beteg gyermekemmel.
Képviselői munkám során a legfontosabb feladatomnak tartom, hogy a lakosságot segítsem. Tájékoztatást és segítséget nyújtsak a felmerült problémák megoldásához – főleg a szociális ügyekben. A SzocioNet delegált tagja vagyok.
Elérhetőségeim:
tel: 06-30-2368183
email: fehertiborne01@kapos-net.hu